WARNING !

If u are easily offended, please don't continue reading. Viewer discretion is strongly advised.

Monday, February 2, 2009

attention!! especially to yan^s

sesape nk men paintball jmaat ni sile angkt kaki!!
heeeeee
reply me asap

lilyto

23 comments:

KARIMA NABILA said...

mau maen
hak3
=pp

YAN^S said...

tgh angkat dua2 lagi tak caya tanya haaziq muhahahahah

bluecrystaldude said...

Hehe.. Aku dah roger2 dak2 kimia yang lain (kecuali geng Mail) diorang cam malu jek.. kekeke.. nnt sok aku try tanye mail and the gang lah..

Weh, Jumaat ade test Plant Safety kn? huhuuu...

P/S: aku tak nampak kaki YAN^S pun. haha

YAN^S said...

laaaa kau tak sedar ke.....

nikillas said...

ajak yan^s je..?? aku plak..?? sedihnye.. dipinggirkan..

daniel.a.k.a.dEe said...

painball, huhuu... cam best jek, aku invited ker?

lilyto lilo said...

yan^s~ ak npk kaki ko dr jauh.. jgn riso.. hahaha
BCD~ malu pe?aish pkai topeng la nt nk malu pe.. ajk at tu.. malu sgt.. yap2 test jmaat pg.. ptg kte enjoy~ =p
nikillas~ yan^s tu highlight sb die nk pegi sgt2.. smue ajk la.. jom2
dd~ smue invited kcuali bdk nme karima nabila tu.. hahaha
karima nabila~ amek 2kupang men jauh2.. hahaha

~attahrel~ said...

owhh..weekend ni aku nak p gaza r...x dapat nak men tembak2 cat ngan ang..aku nak tembak btol2 punya ni...hahaha..+ kalau malu pn ngan ang ja..ngan org len x..haha

**aku tgu paintball blkg skool ee tu ja la...haha...

daniel.a.k.a.dEe said...

whaha... yeah... lokasi?, jam? detailsnya?
jarang ada peluang nk main painball dgn bogger usm kkj... wahahah, peluang keemasan

kuropiii said...

wei kene byr mahal ke???bwh rm10 aq nk join..hahahaha....ongkos tarakkk...asik sengkek je aq neh..sob3

lilyto lilo said...

at~ ak pn.. malu ngn hg.. ;p
dd~ plan jmaat lps smyg.. kt smpg ampat.. kne confirm bpe org nk p then cri trnsport
kuro~ 20lbey la.. huhu.. jom2

YAN^S said...

oi oi oi bila punya jumaat ni korang tgh cakap and siapa BCD

lilyto lilo said...

yan^s~ jmaat ni la.. bla lg.. BCD tu haziq la

daniel.a.k.a.dEe said...

aku in, nnti bgtau je jam dan dmn kumpul...

lilyto lilo said...

orite dd.. nt pape inform blk.. yan^s ko nk p x?

nikillas said...

oi.. cambest je ni oi... hohoho

lilyto lilo said...

nk join x nikillas? jom2

YAN^S said...

sabar sabar jumaat ni tak boleh kitorang ada kerja ni ym aku add aku wahai llilyto -maverikchornet

kuropiii said...

wei...sape2 banje aq...hahahahaha~aq nk men....*sambil kire duit lam poket tinggal bape...huahuahuahua

lilyto lilo said...

yan^s~ alaaa.. ktorg da set siap2 da.. kne tgl la ko
kuro~ isk ak ad 5kupang.. nah

daniel.a.k.a.dEe said...

something come up in the middle, aku tak comfirm leh join x jumaat ni, nnti sy confirm jumaat pagi

MADReaLJL said...

xmau tembak orang.. nak tembak zombie

lilyto lilo said...

madrealjl~ elehh.. org ajk xnk ikot

Post a Comment